Buna ziua, Oaspete! Intra în contul tau

Marysia Chakra Bracelet 23


Disponibilitate: Stoc limitat
Cod produs: MYR-HKM2WG

250.00 LEI 170.00 LEI
Cate iti doresti? 

Spune-le si altora:

Colectia Marysia Chakra Therapy
Bratara realizata manual de Irina Reisler
Contine:
  • jad 8 mm
  • carneol 8 mm
  • howalit 8 mm
  • lapis lazuli 8 mm
  • ametist 8 mm
  • elemente decorative HQP (high quality plated)
  • elemente decorative cu rhinestone (cubic zirconia)
  • pandantiv decorativ emailat (pe ambele fete)
Unicat
Bratara este elastica
✋ Handmade
 
Bratara celor 7 chakre indeparteaza blocajele si permite energiei sa curga liber prin tot corpul. Cand fiecare chakra este echilibrata si aliniata, energia este capabila sa se miste liber prin corp.
 
Atunci cand una sau mai multe chakre sunt blocate, apar dezechilibrele fizice, mentale si/sau emotionale. Tineti bratara in mana sau mana pe bratara, inchideti ochii si spuneti intentia/dorinta cu voce tare. De exemplu, daca sunteti blocat in rutina si simtiti ca chakra celui de-al treilea ochi este blocata, puteti repeta urmatoarea afirmatie: „Ma deschid catre noi oportunitati si experiente”.
 
ROGVAIV sunt cele 7 culori ale chakrelor, exact ca si culorile curcubeului. Fiecare piatra semi-pretioasa reprezinta una dintre cele 7 chakre majore din corp.
 
Rosu - Chakra radacinii („Muladhara”)
Chakra radacinii este asociata cu stabilitatea, securitatea si siguranta. Cand ne simtim nesiguri, instabili sau anxioasi poate fi un semn ca chakra radacina este blocata.
 
Portocaliu - Chakra sacrala („Svadhisthana”)
Chakra sacrala este asociata cu emotiile, cu felul in care relationam, cu stima de sine si cu creativitatea. Sentimentul de deprimare, stima de sine scazuta, gelozia, nesiguranta sau timiditatea pot fi semne ca chakra sacrala este blocata.
 
Galben - Plexul solar („Manipura”)
Aceasta Chakra este asociata cu vointa, cu energia, cu functionarea metabolismul, cu eficacitatea și identitatea sociala. Cand suntem letargici, avem problemele legate de digestie, senzatie de slabiciune, lipsa de vointa si cand nu ne dam valoare pot fi semne ca chakra plexului solar este blocata.
 
Verde - Chakra inimii („Anahata”)
Chakra inimii este asociata cu dragostea, compasiunea, empatia, increderea, speranta, echilibrul si iertarea. Acolo unde este lipsa de empatie sau compasiune fata de ceilalti, cand apare lipsa increderii, cand exageram cu critica si autocritica sau cand cerem prea mult de la noi si de la altii, ne putem gandi ca chakra inimii este blocata.
 
Albastru - Chakra gâtului („Vishuddha”)
Chakra gatului este asociata cu comunicarea, exprimarea sinelui si a adevarului. A te simti incapabil să te exprimi cu acuratete, ai dificultati in comunicarea sentimentelor tale, te temi sa vorbesti cu ceilalți sau te simti incapabil sa-ti gasesti cuvintele, pot fi semne ca chakra gatului este blocata.
 
Indigo - Al treilea ochi („Ajna”)
A treia chakra oculara este asociata cu intuitia, intelepciunea, inspiratia si perceptia. A te simti neinspirat, blocat intr-o rutina, lipsit de claritate si lipsit de intuitie pot fi semne ca chakra gatului este blocata.
 
Violet - Chakra Coroanei („Sahasrara”)
Chakra coroanei este asociata cu pacea, cu divinitatea, cu spiritualitatea si cu legatura ta cu Universul. Cand te simti nelinistit, deconectat, cinic si pesimist te poti gandi ca chakra coroanei este blocata.

Din aceeași categorie

Marysia Finesse - Marysia by Irina Reisler
Marysia Finesse

280.00 LEI 220.00 LEI

Marysia Lovely - Marysia by Irina Reisler
Marysia Lovely

300.00 LEI 240.00 LEI

Marysia I Am Pure Heart - Marysia by Irina Reisler
Marysia I Am Pure Heart

280.00 LEI 220.00 LEI

Marysia I Am Always Loved - Marysia by Irina Reisler
Marysia I Am Always Loved

300.00 LEI 240.00 LEI

Marysia I Am Exuberance - Marysia by Irina Reisler
Marysia I Am Exuberance

270.00 LEI 220.00 LEI

Marysia Black Spinel - Marysia by Irina Reisler
Marysia Black Spinel

300.00 LEI 250.00 LEI


Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent