Buna seara, Oaspete! Intra în contul tau

Marysia Chakra Bracelet 17


Disponibilitate: Stoc limitat
Cod produs: MYR-WQTC1F

230.00 LEI 170.00 LEI
Cate iti doresti? 

Spune-le si altora:

Colectia Marysia Chakra Therapy
Bratara realizata manual de Irina Reisler
Contine:
  • coral natural 7 mm
  • carneol 8 mm
  • jad galben 8 mm
  • malachit 8 mm
  • howalit 8 mm
  • lapis lazuli 8 mm
  • ametist 8 mm
  • elemente decorative HQP (high quality plated)
  • pandantive stelute calauzitoare
Unicat
Bratara este elastica
✋ Handmade
 
Bratara celor 7 chakre indeparteaza blocajele si permite energiei sa curga liber prin tot corpul. Cand fiecare chakra este echilibrata si aliniata, energia este capabila sa se miste liber prin corp.
 
Atunci cand una sau mai multe chakre sunt blocate, apar dezechilibrele fizice, mentale si/sau emotionale. Tineti bratara in mana sau mana pe bratara, inchideti ochii si spuneti intentia/dorinta cu voce tare. De exemplu, daca sunteti blocat in rutina si simtiti ca chakra celui de-al treilea ochi este blocata, puteti repeta urmatoarea afirmatie: „Ma deschid catre noi oportunitati si experiente”.
 
ROGVAIV sunt cele 7 culori ale chakrelor, exact ca si culorile curcubeului. Fiecare piatra semi-pretioasa reprezinta una dintre cele 7 chakre majore din corp.
 
Rosu - Chakra radacinii („Muladhara”)
Chakra radacinii este asociata cu stabilitatea, securitatea si siguranta. Cand ne simtim nesiguri, instabili sau anxioasi poate fi un semn ca chakra radacina este blocata.
 
Portocaliu - Chakra sacrala („Svadhisthana”)
Chakra sacrala este asociata cu emotiile, cu felul in care relationam, cu stima de sine si cu creativitatea. Sentimentul de deprimare, stima de sine scazuta, gelozia, nesiguranta sau timiditatea pot fi semne ca chakra sacrala este blocata.
 
Galben - Plexul solar („Manipura”)
Aceasta Chakra este asociata cu vointa, cu energia, cu functionarea metabolismul, cu eficacitatea și identitatea sociala. Cand suntem letargici, avem problemele legate de digestie, senzatie de slabiciune, lipsa de vointa si cand nu ne dam valoare pot fi semne ca chakra plexului solar este blocata.
 
Verde - Chakra inimii („Anahata”)
Chakra inimii este asociata cu dragostea, compasiunea, empatia, increderea, speranta, echilibrul si iertarea. Acolo unde este lipsa de empatie sau compasiune fata de ceilalti, cand apare lipsa increderii, cand exageram cu critica si autocritica sau cand cerem prea mult de la noi si de la altii, ne putem gandi ca chakra inimii este blocata.
 
Albastru - Chakra gâtului („Vishuddha”)
Chakra gatului este asociata cu comunicarea, exprimarea sinelui si a adevarului. A te simti incapabil să te exprimi cu acuratete, ai dificultati in comunicarea sentimentelor tale, te temi sa vorbesti cu ceilalți sau te simti incapabil sa-ti gasesti cuvintele, pot fi semne ca chakra gatului este blocata.
 
Indigo - Al treilea ochi („Ajna”)
A treia chakra oculara este asociata cu intuitia, intelepciunea, inspiratia si perceptia. A te simti neinspirat, blocat intr-o rutina, lipsit de claritate si lipsit de intuitie pot fi semne ca chakra gatului este blocata.
 
Violet - Chakra Coroanei („Sahasrara”)
Chakra coroanei este asociata cu pacea, cu divinitatea, cu spiritualitatea si cu legatura ta cu Universul. Cand te simti nelinistit, deconectat, cinic si pesimist te poti gandi ca chakra coroanei este blocata.

Din aceeași categorie

Marysia Beauty Blue Soul - Marysia by Irina Reisler
Marysia Beauty Blue Soul

290.00 LEI 220.00 LEI

Marysia Special Beauty - Marysia by Irina Reisler
Marysia Special Beauty

320.00 LEI 270.00 LEI

Marysia Fine Lovely Delight - Marysia by Irina Reisler
Marysia Fine Lovely Delight

279.00 LEI 239.00 LEI

Marysia You are My Rare Pearl - Marysia by Irina Reisler
Marysia You are My Rare Pearl

290.00 LEI 230.00 LEI

Marysia You are My Happy Soul - Marysia by Irina Reisler
Marysia You are My Happy Soul

290.00 LEI 240.00 LEI

Marysia Green Forest - Marysia by Irina Reisler
Marysia Green Forest

220.00 LEI 170.00 LEI


Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent