Buna seara, Oaspete! Intra în contul tau

Termeni si conditii de utilizare

Citeste despre

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul marysia.eu implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dvs. implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

Marysia.eu este proprietatea SC By Irina Reisler SRL, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. Intregul continut al site-ului marysia.eu, inclusiv fotografiile, elementele de design si grafica web, este proprietatea SC By Irina Reisler SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul store.irinareisler.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC By Irina Reisler SRL, fara acordul scris al acesteia.

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care le oferim pe marysia.eu sa fie cat mai clare si mai corecte. Cu toate acestea, pot interveni anumite erori, pe care ni le puteti sesiza. SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

SC By Irina Reisler SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui, fara nici o notificare prealabila.

SC By Irina Reisler SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate, datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram. Din depozitul nostru, produsele pleaca ambalate si protejate cu cea mai mare atentie. Daca produsele ajung deteriorate, va rugam sa va adresati firmei de curierat.

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi, in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele clientului sunt incomplete (nume/adresa/numar de telefon)
  • plata cu cardul nu s-a realizat pe site-ul securizat euplatesc.ro sau a fost refuzata de catre banca;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
  • clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.)
  • clientul are in istoricul comenzilor livrari refuzate sau nepreluate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul marysia.eu si incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC By Irina Reisler SRL si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

SC By Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului store.irinareisler.ro, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. 

Clientii site-ului marysia.eu By Irina Reisler pot returna produsele cumparate in ambalajul original, cu continutul intact, in termen de 14 zile  de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a realizat expedierea. In cel mult 7 zile de la data returnarii, SC By Irina Reisler SRL va inapoia valoarea comenzii. Suma inapoiata, cit si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. SC By Irina Reisler Srl va vira contravaloarea produselor returnate EXCLUSIV intr-un cont IBAN al persoanei care a facut comanda (sau plata). 

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu fie folosite, sa aiba toate etichetele intacte). 

Adresa de returnare a produselor: SC By Irina Reisler SRL - Str. Dr. Staicovici D. Nicolae nr 4D, sector 5, Bucuresti

DISPOZITII FINALE:

Odata cu inregistrarea pe site-ul marysia.eu si cu plasarea unei comenzi, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Reclamatii

Orice reclamatie legata de comenzi, produse, livrare trebuie facuta in termen de 24 de ore de la plasarea, respectiv livrarea comenzilor. Orice reclamatie care nu este facuta in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii sau de la primirea produselor, nu va fi luata in considerare. In momentul in care primiti produsele, verificati cat mai repede posibil coletul, iar in cazul in care descoperiti ca sunt produse lipsa (comanda incompleta) sau produse deteriorate va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp (nu mai mult de 24 de ore) . Daca ati intampinat probleme legate de comportamentul persoanelor care va livreaza coletele (curieri)  va rugam sa ne sesizati acest lucru in cel mai scurt timp. Puteti sa reclamati comportamentul neadecvat al curierilor si firmelor de curierat: Fancourier (customer@fancourier.ro).

Reclamatiile pot fi facute in scris, la irina@irinareisler.ro.