Buna dimineata, Oaspete! Intra în contul tau

Cum iti livram produsele

Marysia by Irina Reisler foloseste serviciile de curierat oferite de catre FAN Courier si GLS Curier. Comenzile plasate de luni pana vineri, pana in ora 15, se expediaza in aceiasi zi. Comenzile plasate dupa ora 15, se expediaza in ziua urmatoare. Comenzile plasate in weekend si in perioada zilelor libere legale se expediaza in prima zi lucratoare. Daca volumul expeditiilor din weekend sau din zilele libere este foarte mare, comenzile vor fi expediate in mai multe zile in ordinea primirii lor. Din momentul expedierii, comenzile vor fi livrate intr-un termen mediu de 24-48 de ore. Acest termen poate fi depasit, in functie de volumul de expeditii al firmelor de curierat. Intervalul in care firmele de curierat fac livrari este Lu-Vi  09-17,  In zilele de weekend nu se fac livrari. 

 Firma de curierat va incerca sa va livreze coletul in decurs de 7 zile,  avand mai multe incercari de livrare. Daca nu puteti primi coletul la prima incercare de livrare, reprogramati livrarea pentru o alta zi, de comun acord cu curierul. Nu acceptati sa vi se impuna de catre curier sa mergeti sa ridicati coletul de la sediul lor, nu refuzati primirea coletului ( in caz de refuz de primire, coletul se returneaza imediat la noi), doar stabiliti livrarea in alta zi, sau in alt interval orar.

Taxa de transport este 20 lei, in aria de acoperire Fan Courier si GLS Curier. La comenzile mai mari de 500 lei (costul produselor) cu plata ramburs si la cele peste 100 lei platite cu cardul, transportul este gratuit.

Marysia by Irina Reisler SRL isi rezerva dreptul de a nu livra o comanda, in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele de livrare ale clientului (nume/adresa/numar de telefon) sunt incomplete;
  • clientul are, in istoricul comenzilor, livrari refuzate sau nepreluate.

Marysia by Irina Reisler SRL nu efectueaza livrari in strainatate.

Pentru orice informatie suplimentara sau dificultate intampinata, ne puteti contacta la:

  • irina@irinareisler.ro

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent