Buna ziua, Oaspete! Intra în contul tau

Bijuteriile Marysia spun ceva...

Bijuteriile Marysia by Irina Reisler, realizate manual din pietre pretioase, pietre semi-pretioaseperle naturale si perle rare, au cucerit lumea intreaga si sunt folosite in sedintele foto pentru marile reviste de moda si beauty internationale. Designul lor indraznet le scoate din anonimat si pune in valoare orice tinuta, fiind potrivite la o camasa cu blugi, dar si la o rochie de ocazie. Bijuteriile fashion facute din pietre preioase si semi-pretioase imbraca energia persoanei ce le poarta si capata personalitatea acesteia. Fii curajoasa si poarta bijuterii statement, indiferent daca mergi la birou sau la o petrecere. Niciodata nu este prea mult, atunci cand vorbim despre bijuterii speciale, cu personalitate, care au ceva de spus.

Bijuteriile Marysia by Irina Reisler te pun in valoare si vor fi remarcate si apreciate de toti cei care te vor vedea. Lasa-i pe toti sa te admire si sa le admire, dar, permite-le doar celor pe care ii simti incarcati cu energie buna sa le atinga. Pietrele pretioase, pietrele semi-pretioase si perlele naturale se incarca imediat cu energie, prin atingere.

Vorbeste cu bijuteriile tale, multumeste-le, aseaza in ele dorintele tale. Fluxul energetic al pietrelor si perlelor este fantastic! Lasa-le sa poarte mesajele tale catre Univers. Pietrele pretioase, pietrele semi-pretioase si perlele au o menire in viata ta. Nu ajung intamplator la tine, ci cu un rost. Pe care il vei afla sau nu. Si nu uita ca pietrele vin din pantecul Pamantului, unde energiile sunt fabuloase, iar perlele se nasc intr-o faptura vie. Ele sunt vii, au viata si trebuie tratate ca atare. Atunci cand o piatra se sparge, nu o arunca la gunoi, ci ingroap-o. Reda-o Pamantului care ti-a daruit-o.

Cu aceste ganduri frumoase despre perle si despre pietrele pretioase si semi-pretioase iti daruiesc bijuteriile Marysia by Irina Reisler, in colectii speciale. Lucrate manual, incarcate cu energie buna, iti vor oferi protectia unor veritabile talismane. Sa te bucuri de ele si sa iti aduca mult bine! Pentru ca meriti.

Cu drag,

Irina Reisler, creatoarea bijuteriilor Marysia

Bijuteriile Marysia By Irina Reisler, in Elegant Magazine din Statele Unite ale Americii si Surreal Mag din Germania

Photo & edit: Alexis Zernescu Fotografa
Make-up: Alexandra Catrinel Rîpeanu
Hair style: Elena Tica
Model: Diana Mihaila
Bijuterii: Marisya by Irina Reisler


 

Spune-le și altora:

Te-ar mai putea interesa


Stilul meu, pentru inspiratia ta


Poarta bijuteriile Marysia cu mult curaj! Ele bucura si dau culoare, inspira si atrag privirile, protejeaza si aduc fericire. Cand e vorba despre bratari, coliere, inele si cercei, nimic din ceea ce iti place tie nu e prea mult!

Află mai multe

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent