Buna dimineata, Oaspete! Intra în contul tau

Bijuteriile Marysia, in media

Bijuteriile realizate din perle naturale si pietre semi-pretioase, din suflet si pentru suflet, nu trec neobservate. Si nici nu ar trebui sa fie altfel. Pentru ca handmade-ul trebuie sa-si primeasca aprecierea, si in Romania. La adevarata lui valoare si frumusete. In ultimii ani, bijuteriile realizate manual in cel mai mic detaliu, bijuteriile personalizate si realizate la comanda, bijuteriile create in serii mici si colectii limitate, bijuteriile facute special pentru cea care le va purta au inceput sa fie cautate si iubite. Iar acest lucru se intampla si datorita canalelor media, care au inceput sa promoveze creatorii romani, micile ateliere de bijuterii handmade si pe cei care lucreaza in ele, cu multa pasiune. Bijuteriile Marysia by Irina Reisler sunt si ele subiect de reportaj tv si va invit sa le vedeti.

Irina Reisler, creatoarea bijuteriilor Marysia

Spune-le și altora:

Te-ar mai putea interesa

Cele mai noi bijuterii Marysia


Bijuteriile Marysia sunt lucrate manual, pana in cele mai mici detalii. Sunt bijuterii unicat. Sunt bijuterii-poveste. Sunt bijuterii cu suflet. Apar mereu modele noi de coliere, bratari, inele si cercei, insa nu in ritmul si volumul bijuteriilor produse de o fabrica. Colectiile speciale sunt limited edition si au o tematica Urmareste zilnic site-ul Marysia.eu. Marysia. Tu.

Află mai multe

Marysia by Irina Reisler


De ce bijuterii Marysia? Pentru ca Marysia intruchipeaza cele doua mari iubiri ale vietii mele. Marius (sotul meu) + Anisia (fiica mea) = Marysia. Ce alta energie mai inalta, decat energia Iubirii, as fi putut pune in bijuteriile pe care le lucrez manual? Nu exista nimic mai frumos, decat sa transmit prin mainile mele, in bijuteriile pe care le creez, iubirea pe care o port jumatatii sufletului meu si copilului meu. Probabil datorita acestei vibratii, acestei energii bijuteriile Marysia au crescut atat de frumos si sunt iubite de atat de multi oameni. Pietrele pretioase, pietrele semi-pretioase, perlele naturale se incarca imediat cu energia care le inconjoara. Asa ca, am siguranta ca l...

Află mai multe

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent